Ukesmeny

Uken er allerede godt i gang, men jeg legger ut vår ukesmeny selv om det kanskje er i seneste laget for å få noen av disse på deres ukesmeny. Mandagen er over, og handlingen gikk fint – men selvsagt har jeg glemt noe (salat til dagens taco!)

Middagsmeny uke 4

Mandag: Laks på grønnsakseng (allerede spist og fortært, restene ligger i matpakken til Kjetil!)

Tirsdag: Taco, med hjemmelaget krydderblanding!!

Onsdag: Nakkekoteletter med mos og steikte grønnsaker

Torsdag: Røsti med bacon

Fredag: Hjemmelaget pizza 

Dette ble jo ikke så ulikt forrige uke, men hva gjør vel det når vi elsker akkurat denne maten, og det er mat som gjør godt for kropp og sjel? 🙂

Lørdag og søndag er ikke planlagt. Jeg har et stort oppdrag på lørdag, så her tror jeg Kjetil må trå til og planlegge helgen, jag kommer til å være superstressa og superutladda dagen etter.

Andre måltid

Kaffe med fløte, kyllingfilet, kjøttdeig, grønnsaker, frukt, middagsrester, egg og laks er noe av det som blir til frokost, lunsj, etter trening og kvelds måltidene. Vi spiser stort sett 3 ganger om dagen +/-.

 

 

2 tanker om “Ukesmeny

    • Tror vi bruker ca 1000 i uken. pluss/minus. Vi har hjortekjøtt fra i sommer i fryseren, hamstrer nakkekoteletter på tilbud, plukker bær om høsten osv, så vi sparer litt på. Men har vært for lite flink til å sjekke opp forbruket vårt – min prioritet er skikkelig mat, koste hva det koste vil 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.