Taco kryddermix

Det er faktisk ikke så vanskelig som man skulle tro. Har man krydderene i hus, er det nesten enklere enn å gå på butikken å kjøpe en ferdig kryddermix. Jeg har testet ut denne krydderblandingen – og det smakte ekte taco!!

Ingredienser: (Inspirert av Line)

– 2 ts salt

– 2 ts pepper

– 1 ts cayenne (denne kuttet jeg ut!)

– 1 ts oregano

– 2 ts hvitløk

– 2 – 3 ts chili

– 12 ts paprika

– 10 ts cumin

– 2 ts korriander

Ble også litt rester; de tar jeg vare på til neste gang!

Fremgangsmåte: Bland alle krydderene sammen og strø de over kjøttet. Spe på med litt vann slik at krydderene får blandet seg godt i kjøttet og det blir saftigere.

Variasjon: Vi ønsker vel ikke så mye variasjon i tacosmaken? Nei, jeg er for å beholde den gode «tradisjonelle» tacoen slik den er. (ihvertfall foreløpig..)

Hadde jeg vist det var så enkelt skulle jeg begynt med dette for lenge siden!! Nå blir det ikke mer taco-kryddermix-poser her i hus. Neste gang det er taco på bordet vil jeg også prøve å lage min hjemmelagte salsa til. Du får nok høre mer om det når den tid kommer. 🙂

143 tanker om “Taco kryddermix

  1. Tilbaketråkk: Taco lunsj | Blisunn

  2. Tilbaketråkk: Taco | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.