Sjokolade til jul

I år har jeg tenkt å lage min egen sjokolade og konfekter til julehøytiden. I denne anledning trengs det en del planlegging og innkjøp. Dette har jeg brukt litt av denne syke-perioden min på, og nå gleder jeg meg til å få pakkene i posten og teste ut diverse oppskrifter. Inspirasjon har jeg funnet på tre fine blogger. Alle tre blogger om supermat/ raw food og en sunn livsstil. Jeg deler de gledelig med dere:

Jeg har bestilt følgende til min sjokolade testing:

iHerb.com

  • Stevia powder
  • Lucuma powder
  • Palm sugar
  • Carob powder
  • Stevia dråper, vanilla

Gojiking

  • Vanilla powder
  • Cacao butter
  • Yacon syrup
  • Cacao powder
  • Yacon powder

Coconut oil, ulike typer nøtter og dadler har jeg tenkt å skaffe meg på helsekostbutikken.

Noe jeg mangler?


Ikke noe julemarsipan fra pose denne julen nei! Nå skal det bakes selv 🙂 Bildet til høgre er fra bloggen til Anette. Masse fin inspirasjon her!!!

5 tanker om “Sjokolade til jul

  1. Så flink du er, for her har du virkelig de aller beste ingrediensene! 😀 Eneste kunne vært stevia english toffee, til å lage deilig karamell. Hehe, men du har alt til en nyyyyyydelig sjokolade. Gled deg 😀

    • Da er english toffee også bestilt – elsker karamell, så det må jeg jo prøve 🙂 Skal teste ut en del av oppskriftene dine, så kommer nok til å referere til deg flere ganger! 🙂 Gleder meg!

  2. Gleder meg til jul 🙂

    Håper det kommer oppdateringer når bakingen begynner. Hadde vært topp med noen poster med oppskrifter og resultat. Spesielt fint om det står hvor man enklest kan få tak i det ulike ingrediensene.

    • Lagde noen kuler i går. Ble gode, men intense. Må nok venne seg til smaken litt – uvandt fra sukkerbombene man finner i butikkhyllen. ingrediensene til disse kulene er lette å få tak i på en helsekostbutikk og store dagligvare forretninger. Skal lage «skikkelig» sjokolade når varene mine fra iHerb og Gojiking kommer 🙂 Ja, du kan glede deg til jul!! Eg og 🙂

Legg igjen en kommentar til blisunn Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.