iHerb

iHerb.com er en amerikansk nettbutikk som selger blant annet kosttilskudd, matvarer og andre helserelaterte artikler. Jeg er stamkunde og kan anbefaler denne nettbutikken på det varmeste. MEN før du går i gang å bestiller noe her i fra, vil jeg gjerne gi deg noen råd på veien. Og ikke minst vil jeg anbefale noen knallgode produkter.

Dersom det er første gang du bestiller noe på iherb.com kan du bruke koden VUD785 og dermed få 5 $ avslag. Dette gir også meg en liten «belønning», uten at det koster deg noe ekstra!

Så noen tips for å få varene raskt hjem til deg på billigst mulig måte:

 • VERDIEN på varene(utenom frakt) må være under 200 NOK for å unngå toll.
 • VEKTEN må være under 4 lbs (1814 g) for at man kan velge den rimligste frakten – international airmail til 6 USD.
 • Bestill altså flere pakker for å komme under disse to grensene. Det gjør da ikke noe å få flere pakker i posten vel? Bare hyggelig det 🙂

Så har jeg selvsagt noen favorittprodukter som jeg vil anbefale. Listen oppdateres jevnlig.

Matvarer

Extra virgin kokosolje (946 ml): Bestill denne helt for seg selv, så kommer du under alle disse grensene. Kokosoljen brukes til steiking og annen matlaging.

Rått kakao pulver (454 g) Brukes i blant annet kakaosmoothie, sjokolade og annen matlaging.

Rå macadamianøtter (454 g) Disse nøttene inneholder mye enumettede fettsyrer og lite flerumettede fettsyrer. Dette er de desidert sunneste OG beste nøttene!

Salte macadamianøtter (255 g) Farlig gode. Når man først har begynt på dette, slutter man ikke før det er tomt. Mitt råd: ikke bestill de uten at du fortjener de 🙂

Kosttilskudd

Vitamin D

Magnesium

Multimineral med jern 

Multimineral uten jern

Noen kosttilskudd som IKKE kan bestilles fra iHerb pga norske lover og regler:

Kommer til å skrive mer om hvert kosttilskudd etter hvert, samt at det kommer flere produkter å anbefale med tider og stunder. 

325 tanker om “iHerb

 1. Har akkurat oppdaget iherb.com og bestilt min første pakke derfra. Jeg har inntrykk av at mange bestiller sweetleaf og andre kunstige søtningsstoffer derfra. Stevia osv. Bruker du det?
  Jeg har tenkt å prøve å lage den søte maten mer «sunn» 🙂 Men, det er mange som sier at kunstige søtningsstoffer er fy fy. Er litt rådvill..

  • Hei.
   For info.Jeg ble stoppet i tollen da jeg bestilte D3-vitamin 2400 IU, fra i.herb.Sjekket med mattilsynet og legemiddelverket og grensen for import til Norge fra 3-land(utenfor EU/EØS),på D3 vitamin er 400 IU.

 2. Hei, for info.Angående bestilling av D3-vitamin fra iherb.så kan man max.betille 400 IU.(internasjonal unit). Jeg ble stoppet da jeg bestilte 2400 IU.Sjekket med mattilsynet og legemiddelverket.Over 400 IU blir regnet som et legemiddel,og legemidler er forbudt å inføre fra land utenfor EU/EØS område.

 3. Hei! Hva er galt med den D3 vitaminen du finner i norske nettbutikker? Er den amerikanske på noen måte bedre? Det er jo dyrere å bestille derfra m frakt osv..

  🙂

  • Den Norske er mye svakere en de i utlandet, mange mener myndighetene har for lav anbefalt dose av D3 vitamin.
   Jeg har bestilt D vitamin fra England uten problemer.

 4. hei.
  nå har jeg vært på leting på nett ang raske og trege karbohydrater.. har en datter på 7 år som har fått diabetes type 1 i høst, og vi sliter fremdeles med å få henne stabil. det er i utgangspunktet ikke uvanlig eter så kort tid.. men dine tips og råd om mat er meget nyttig for meg. har i dag bestilt coconut oil med 5% rabatt!! fantastisk..
  Tusen takk for at du deler med deg 🙂
  Hilsen Anja

 5. Tilbaketråkk: キャリーバッグ スーツケース TSAロック レジェンドウォーカー トラベルメ

 6. Tilbaketråkk: 『激安人気』【最大800円OFFクーポン配布】【完売】【送料無料】京都西川

 7. Tilbaketråkk: テーブル サイドテーブル ガラス サイド クリア テーブル サイドテーブル

 8. Tilbaketråkk: 【激安市場】★今夜20時~4H限定P10倍★【送料無料】 mofua モフア 掛布団 カバー

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.