Bergen – Voss, 4 uker igjen!

I morgen er det akkurat 4 uker til jeg skal gjennomføre sykkelrittet Bergen- Voss!! (HJELP!) Jeg har ikke trent så mye sykkel i år som jeg burde, men det har blitt mye annen trening, så jeg krysser fingrene for at vi kommer oss gjennom dette. Jeg har fått med meg Iselin Myklebust (til venstre i bildet) som skal hjelpe meg gjennom disse 170 lange kilometerne på sykkelsetet. Vi har ikke noe mål om å komme raskest mulig i mål, men heller å fullføre! 🙂

I dag fikk jeg splitter ny sykkelbukse og drakt i posten. Drakten er noe kjedelig, men jeg tenkte jeg skulle pryde den med den fine logoen min for Bli sunn, så blir det nok bra ja! Dersom du føler deg lokket til å sponse oss på veien over fjellene er det fult mulig å få en logo på ryggen vår! Vi garanterer at det er mange som sykler forbi oss, så reklamen blir god!

96 tanker om “Bergen – Voss, 4 uker igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.