Dørstokkmila

Dørstokkmila var uendelig lang i dag, og jeg måtte bruke alle mine lokkemiddel for å få kroppen med på en liten joggetur. Regnet «hølja» ned og jeg hadde mest lyst til å ligge på sofaen. Kjenner igjen følelsen?

Noen tips når dørstokkmila er uovervinnelig:

  • Tenk på den deilige følelsen etter treningen.
  • Masse god musikk på ipoden motiverer.
  • Det er ok å synes at det er j**** de første 10 min. Dersom denne følelsen varer lengre, er det lov å snu. (da har du vertfall fått 20 min trening!)
  • Det er ok å gå litt innimellom, så lenge man kommer opp i puls og får svettet litt.
  • En belønning etter treningsturen, f.eks. et deilig kveldsmåltid, en film, et nytt blad, en ny trenings topp, osv.  Ikke la belønningen bli en stor godtepose, da er mye av poenget med treningen borte.

Min treningstur ble på 50 min i dag, og allerede etter 5 min var den tunge følelsen borte, og jeg hadde ikke en eneste tanke om å snu. Regnet ble plutselig bare deilig og forfriskende, og musikken på ørene fikk meg til å løpe enda fortere. De siste 10 min hadde jeg Ravi og Dj Løv med Tsjeriåu på øret, den får meg til å gire opp et siste gir som gjør at jeg må i kjelleren for å hente krefter, utrulig deilig etterpå 🙂

Våt som ei kråke etter joggeturen.

Jeg hadde lovet meg selv belønning om jeg kom meg ut på treningstur. Og jeg prøvde meg på å lage sunne gulrot muffins, men uten hell. Tror faktisk man bare må innse at kaker og sånt er forbeholt helger og fest, og at de ikke kan gjøres så mye sunnere. Jeg har vertfall ikke fått det til ennå – men kommer nok til å prøve igjen. (jeg gir ikke opp så lett!)

HAHA, Det finnes faktisk en sang om dørstokkmila, se her: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tkPyzv0SWtE]

Én tanke om “Dørstokkmila

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.