Middag på en papptallerk

Som sikkert mange har fått med seg så er jeg litt på flyttefot. Jeg og kjæresten flytter fra Sotra tilbake til hjembygda vår Markane i Stryn kommune. Dette skjer til helgen, og det er derfor allerede en del kaos hjemme hos oss. Maten blir også preget av at det snart skal være tomt for alt i skap og kjøleskap. Middagen vår i går ble servert på papptallerkener og vi har pr. i dag èn solstol (den andre ble ødelagt) som avlaster sofaen vår som tok turen nordover i forige uke..

Middagen vår bestod av fiskegrateng med mye grønnsaker og kokt potet. Jeg har tidligere skrevet om denne gratengen, supert å lage mye når man først lager, så fryse ned. Enkelt å ta opp og varme i ovnen. I dag ble det en del potet til siden jeg skal spille kamp i morgen og trenger å fylle opp glykogenlagrene.

52 tanker om “Middag på en papptallerk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.