Oppdatering fra Hellas

For de som folger med, saa er det en stund siden jeg har blogget naa. Det er ikke fordi jeg mangler inspirasjon eller noe aa blogge om, heller at jeg nyter Santorini for hvert sekund! Fikk ikke lastet opp noe bilder, saa kommer tilbake med det naar jeg er hjemme.

Mat og trening paa ferie

Ikke alltid like lett aa holde vedlike alt som man har gode rutiner paa hjemme. Men siden jeg ogsaa har en svaert sporty kjaereste, har dette gaatt veldig bra. I dag ble det en treningstur paa ca. 70 min, og vi fikk opp pulsen og svettet vaar del, for aa si det saann! Jeg har ogsa svomt litt og trent litt styrke i lopet av dagene, selvsagt ikke like bra/mye trening som hjemme – men det er viktig med litt ferie ogsaa!

Maten er god, litt for god kanskje. Og det serveres overraskende lite gronnsaker til middagen. Derfor har jeg naa laert aa sporre om mer gronnsaker og mindre ris/potet. (de serverer faktisk baade ris og potet paa samme fat, gjerne to typer potet – litt i meste laget for min sin del!)

Utrulig irriterende med slike utenlanske tastatur hvor noen bokstaver er borte, saa jeg avslutter her. Ha en fin sommer saa lenge, jeg kommer tilbake med mer mat og treningstips til neste uke igjen. 🙂

156 tanker om “Oppdatering fra Hellas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.