Dagens treningsøkt

I dag ble det en deilig treningsøkt.

Først 30 min kajak, skal si dette er god trening om man drar skikkelig på. Var faktisk litt støl siden forrige gang (torsdag), så det blir nok ikke noe bedre i morgen. Men det er god trening for overkropp – så jeg liker det 🙂

Så ble det 60 min jogging i «gamlevegen» som jeg kaller den. Dette er en nydelig sti/vei som ble brukt i gamledager. Er faktisk en del av den trondhjemskepostvei som gikk fra trondheim til bergen før i tiden. Her er det stilt og rolig og jeg kan jogge helt i mitt eget tempo etter dagsformen.

Deretter ca. 15 min styrke for mage og rygg som ikke fikk nok juling under kajak økten.

Herlig:) Kom deg ut i sommervarmen du også – du har nok godt av det!

Bildet er fra Santorini, på tuppen av øyen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.