Helgefrokost

Det beste med helg er morningene. Da tar vi oss god tid til frokost og det blir gjerne noe ekstra godt. Min frokost ble en mettende smoothie og to lomper.. Mmm 🙂

Smoothie av eple, banan, ananas, biola, kesam, olje, blåbær og skummet melk.

Lomper med philadelphia light, fenalår og med cherry tomater til.

Etter dette ble det 2 timer og 10 min på sykkelsetet – det gjorde godt det! Hærlig å være tilbake til den flotte naturen i Stryn! 🙂

57 tanker om “Helgefrokost

    • Eg gjekk til innkjøp av UDO’S CHOICE olje i går faktisk, og testa den for første gang i dag i smoothien. Har derfor ikkje så veldig lang erfaring med den. Har heller ikkje brukt MCT- oljen eller hørt noke særlig om den, så kan nok ikkje hjelpe deg så mykje der – takk for tipset forresten, skal lese litt meir om den snart 🙂 Men har hørt mykje bra om UDO’S CHOICE oljen, den inneholde omega 3, 6 og 9 i det ideelle forholdet 2:1:1 – kjem tilbake med meir om den når eg har testa ut litt meir!

  1. Har sett litt på Udo’s Choice eg òg, men syns MCT virka bra sidan den kan brukast til steiking òg 🙂 I tillegg er den lukt og smakfri, en fordel i smoothie og sånt. Er det smak på Udo’s? 🙂 Vurdera å bestille og sjekke den ut 🙂

    • Nei, jeg merket ikke smak på Udo’s Choice i smoothien, men brukte blåbær i, så da dominerer det ganske mye da. Legg ut dine erfaringer når/ om du prøver ut en av de da.. Kjekt å høre hva andre synest om de ulike produktene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.