Leverpostei til lunsj

I dag når jeg spiste lunsj gikk det opp for meg at jeg ikke spiser knekkebrød med leverpostei lenger, men leverpostei med knekkebrød. Dette fordi jeg bruker enorme mengder med leverpostei på et tynt rugsprø knekkebrød.  Er usikker på den eksakte mengden leverpostei, men da jeg satt å funderte litt på det, tror jeg at jeg kom frem til at jeg spiste halve pakken med leverpostei til 4 tynne knekkebrød.

Viktig å merke seg at jeg bruker Vita hjertego’ sin leverpostei, som inneholder mye sunt fett. Lunsjen ble inntatt kl 11:00, og dette holdt med mett helt til kl 16:00. Fikk ikke tid til noe mellommåltid på jobben i dag, men faktisk så hadde jeg ikke behov for det heller.

4 rugsprø, 100 g. leverpostei, masse agurk og nykvernet pepper- Mmm 🙂

Næringsinnholdet i lunsjen min:

– Energi: 430 kcal

– Protein: 19 g.

– Karbohydrat: 35 g.

– Fett: 22,1 g.

– mettet fett: 2 g.

– umettet fett: 20 g.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.