Tafjordfjella

4 dager i Tafjordfjella er overstått. Her har vi gått fra hytte til hytte og tilbakelagt mange kilometer med stor sekk og fjellsko. Dette er noe uvandt for meg, så det satte sine spor i form av støle muskler, gnagesår og mange gode minner!

Pulsklokken var med hele turen og tilsammen ble det ca. 27 treningstimer. Dette er inkludert pauser, så derfor noe misvisende. Også verdt å merke seg at pulsen lå på de to laveste intensitetssonene nesten hele turen.

Kostholdet ble også noe utenom det vanlige. Kaloriforbruket var økt med ca 2000 pr. dag, noe som må erstattes dersom man skal klare å holde ut i fjellet disse dagene. Viktig å merke seg at jeg ikke anbefaler alt vi spiste disse dagene i et hverdagskosthold. Men siden man trenger mye energi og også ønsker å begrense vekten man drar med seg, ble det nødvendig med snacks og energitett mat.

For de som lurer gikk turen fra sakkariasdammen – veltdalsseter – pyttbua – vakkerstølen – valldal.

Noen blinkskudd fra turen 🙂

54 tanker om “Tafjordfjella

  1. Sjer ut som dåkk har hatt ein kjempefin tur!:o) Vi sett å tenk på at vi burde tatt ein tur opp te Storevatnet før sommern e over… Om dåkk vil bi me et døgn, så ha d vørri kos!:o)
    Vart d revy på dåkk? Eg har passa to viltre onga i dag… sliiiten….!! Men ganske koselig og, innimellom slagan,;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.