Ørstaritt og leiteaksjon.. For en søndag!!!

Ørstarittet gikk over all forventning!! Hadde en fantastisk (travel) tur i nydelig natur, sol og en flott rygg å henge seg på. Siv skal ha mye av æren for at vi kom i mål på 4 timer og 14 min. Jeg hadde nok brukt en time til om det var jeg som skulle styre tempo på flatene. Til neste år er vi i enda bedre form og tikker inn på under 4 timer – sant Siv? 🙂

To spente jenter ved start. Og to glade jenter ved mål. Fikk medalje til og med 🙂

Leiteaksjon..

Etter rittet skulle jeg plukke opp mamma og tre spreke veninner som skulle gå fra Hornindalssætra til Bjørke. De reinet med å bruke 4 timer på turen og startet 11:30, så litt venting måtte de reine med. Jeg kom til Bjørke 17:15. Kjørte noen runder og fant til slutt stien de skulle komme ned fra. Her ble jeg sittende å vente til kl 19:20.  Var begynt å bli litt bekymret siden jeg ikke fikk tak i de, da det ikke var dekning i området. Jeg tok beina fatt og klatret oppover fjellsiden. I 1 time måtte jeg gå får jeg fikk kontakt med de. Det var akkurat 10 min før vi satte igang leiteaksjon.. Heldigvis var alt i orden; en datt i elva, en fikk sjokk og ellers var humøret på topp 🙂

Det ble altså 2,5 timer i fjellet etter sykkelrittet. (jeg som hadde planer om sofaen den kvelden..)

Meg og mamma, like etter at vi fant hverandre.. Veldig slitne begge to 🙂

I dag gjør det vondt å gå, spesielt i trapper.. Det blir en rolig dag frem til kl 20:30, da det er fotballtrening. Lurer på hvordan det skal gå..?

106 tanker om “Ørstaritt og leiteaksjon.. For en søndag!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.