God mandagmorgen!!

Mandagen er her, og jeg starter hverdagen igjen. Det betyr tidlig opp og komme i gang med dagen. Frokost klokken 07:15, og hvert øyeblikk tar jeg fatt på skolebøkene som har ligget på hyllen en god stund.

Siden jeg bor hjemme og må ta hensyn til de andre i huset som ikke har planer om å starte hverdagen helt ennå, må smoothie- frokosten min vente litt. Frokosten min ble da

– Biola naturell

– Kornblaning

– Nøtter

– Ferske blåbær

Jeg er nå kommet godt i gang med 3. og siste året på ernæringsfysiologi studiene. Nå på sen- sommeren starter jeg også på kurs på idrettshøyskolen for å bli personlig trener. Her starter man med et grunnkurs, for så å bygge på med treningsveileder og personlig trener etter hvert. Det blir altså mye lesing og studering fremover.

I dag skal jeg også få igang treningsrutinene mine igjen, og kostholdet skal tilbake til hva det var før ferien – altså hverdag er hverdag, så kan man kose seg litt mer til helgen.

🙂 Ha en sunn mandag!

53 tanker om “God mandagmorgen!!

  1. Har hatt en fin start på dagen her òg. Joggetur i skogen i nydelig sol, frokostsmoothie og en liten kopp kaffi før jobb. HERLIG! Ha en fin (og sunn) mandag du òg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.