Molladalen

F A N T A S T I S K ! ! ! Har hatt ei nydelig helg i Molladalen. Fredag: Startet ca 20:00 fra parkeringsplassen. Da ventet en ca. 2 timers gåtur med oppakning på 18 kg på ryggen. Dette var knallhardt for mine svake bein – men det gjør så godt også! Teltplassen var nydelig ved et lite vann. Lørdag: Jeg, Kjetil, Ole og Endre våknet til regn og litt tåke. Frokosten ble inntatt i vårt lille tomanns telt. Egg og bacon har aldri smakt så godt før! Etter litt om og men la vi ut på dagens fjellvandring. Når vi kom høyere i fjellet smilte solen til oss, og vi kunne la regntøyet bli i sekken. Bladet og Mohns topp ble besteget. Luftig og spektakulært. Nydelig utsikt – her vil jeg bo! 🙂 Middagen ble laget av Endre. Pasta, skinke, litt grønnsaker og rømme. Perfekt for en sliten kropp!! Dette er den nye Arne Brimi. Søndag: Våknet til en tykk skodde i hele dalen. Frokost i teltet igjen. Intimt og koselig! Vi pakket sekken og la avgårde. På ca 1100 moh. paserte vi skodden, ble blendet av solen og den nydeligste utsikten jeg har sett! 30 min senere satt vi på Molladalens høyeste – Jønshornet. Igjen: Nydelig, fantastisk og absolutt verdt slitet opp.

Vi skal garantert tilbake til Molladalen 🙂

 

 

4 tanker om “Molladalen

  1. Tilbaketråkk: Noen sporty øyeblikk fra 2010 | Blisunn

  2. Tilbaketråkk: Rehabilitering | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.