I mangel på havregryn, ble det i stedet 4-korn grøt. Namnam 🙂
Oppskrift:
– 1 dl 4-korn blanding
– 2 dl skummet melk
– 2 suketter
– 1 ss. kruskakli
Bland alt i en kasserolle og kok til ønsket konsistens. Servert med noen pølsebiter og kanel.
Næringsinnhold i oppskriften:
– Energi: 263 kcal.
– Karbohydrat: 46 g.
– Protein: 14 g.
– Fett: 2 g.
– Kostfiber: 9,5 g.
Looking forward to reading more. Great post.Much thanks again. Want more.
Really informative blog.Much thanks again. Great.
Jeg blander 30 gram 4-korn og 50 gram og Bjørns store havregryn. Og noe få rosiner og 10 gr. Jordbærsyltetøy.. Til frokost eller lønsj. Blir så mett at det holder fint i 3 /4timer. Jeg har et program fra VG vektklubb nå og ef da denne havregrøten slankende eller blir det for mye karbo hydrater. Langsomme. Syltetøy er raske det vet jeg.