Kampmat

Andre kampen denne helga, og jeg er spent på om resultatet kan bli litt bedre enn i går.. Da tapte vi 9-0. Eller var det 11-0? Jeg kom ut av tellingen til slutt.. Det er to timer kjøring til Kaupanger i dag, så jeg har pakket med meg godt med mat, så jeg slipper å ty til bensinstasjon- maten – den er ikke så veldig digg i mine øyne!

En to-liters isboks med wokede grønnsaker, svinekjøtt og pasta (fullkorn pastaskruer og makaroni). Så noen plommer, druer og en YT restitusjonsdrikk til etter kampen. Middagsmaten blir nok inntat litt før og mer etter.

Med mindre vi vinner kommer jeg nok ikke til å nevne noe resultat på kampen, da jeg som regel blir «påttesur» av slike deprimerende resultater! (konkurranseinstinktet er i orden ja!)

Ha en fin søndag! 😀

89 tanker om “Kampmat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.