Treningsuke 37

Da er den nye treningsuken i gang, og jeg har (litt på etterskudd) planlagt denne ukens trening. Den blir som følger..

Mandag: Svømming 45 min. Denne er da allerede gjennomført – godt med litt rolig restitusjon etter helgens kamper.

Tirsdag: Joggetur og styrketrening tidlig på dag. Klatring innendørs på kveldstid.

Onsdag: Intervaller- 8 x 2 min arbeid, 1 min pause. Totalt min. 1 time.

Torsdag: Styrketrening tidlig på dag. Fotballtrening senere.

Fredag: Fotballkamp

Lørdag: Rolig joggetur 1 time.

Søndag: Langtur 1,5 – 2 timer.

Ha en fin treningsuke 🙂

59 tanker om “Treningsuke 37

 1. hei!
  er fast leser:)
  lurte på hvor mange meter du svømmer på 45 min?
  du trener hver dag?
  hvordan spiser du i forhold til det?
  trenger du ikke hviledager?
  elsker oppskriftene dine!

  • Hei Jorunn 🙂 Jeg telte ikke meter i går når jeg svømte da det ble litt svømming og noe pause innimellom med litt lek. Men er ingen god svømmer da jeg ikke hadde undervisning i dette på skolen pga. en nakkeskade.. Jeg trener stort sett hver dag ja, og av og til blir det oppdelt i to økter. Jeg spiser mye sunn mat! 5 -6 måltider om dagen og drikker mye vann! Har selvsagt noen hviledager innimellom, men liker å være aktiv og bevege kroppen – så av og til blir det for lite hviledager før kroppen sier stopp, så her har jeg absolutt forbedringspotensialer. Kjekt at du liker oppskriftene, håper du også liker å være aktiv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.