Treningsuke 38

Denne uken har jeg ikke så mye planer for treningen. Dette fordi jeg har smerter i leggene bare ved å gå etter posten OG fordi en lang busstur på 8 timer (til Oslo) etterfulgt av Eksamen står på tapetet på onsdag/torsdag. Resten av helgen blir hos gode venner i hovedstaden. Dette betyr ikke at jeg har tengt til å leve et «slaraffen liv» av den grunn, så litt aktivitet blir det nok. En oppdatering kommer til slutten av uken. Her er da de planene jeg har:

Mandag: Styrketrening  på treningssenter 1 time, deretter litt svømming og lek i 30 min.

Tirsdag: Sirkeltrening. Denne treningen skal jeg lede i Strynehallen for idrettslaget mitt (Markane; så alle markarar – kom og bli med!!)

Onsdag: Avreise Oslo tidlig på dag. Prøver å gå en tur når jeg kommer på plass hos veninnen min etter 8 t. i buss (hater buss!!).

Torsdag: Eksamen.. (HJELP!!) Kanskje en tur rundt Sognsvann etter eksamenen er overstått? Når jeg først er i området 🙂

Fredag – Søndag: Forskjellige aktiviteter med gode venner.

Det skal sies at det er veldig vanskelig å begrense aktiviteten nå om dagen. Som jeg annonserte tidligere har jeg en søskenduell å trene mot. Ole Morten (min bror) fikk mye motivasjon av utfordringen, og har gitt meg flere meldinger etter endt treningsøkt. Frustrerende siden jeg ikke klarer å jogge 30 min uten smerter (prøvde i går uten hell..) Men jeg skal komme sterkere tilbake 🙂 (Bare pass deg Ole!)

(lengter tilbake til sol og sommer!)

Lykke til med din treningsuke!! (håper den er noe bedre enn min!)

51 tanker om “Treningsuke 38

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.