GRATULERER SOTRA!!

I går kveld gikk en minst like spennende fotballkamp som landskampen. Ihvertfall for meg og mange flotte folk på Sotra. Sotra – Voss2 på Straume idrettspark. Og resultatet ble 4 -1 til hjemmelaget!!! Det vil si kretsmestere i hordaland (!!!) og 5 poeng til andre plass – nå blir det spill om 2. divisjon til neste år!!! Helt fantastisk – dette måtte selvsagt feires, og jeg tok meg en dans på by’n i natt, og sørget for at flest mulig viste hvem som var favorittlaget, favorittspillerene, favoritttreneren og favorittstøtteapparatet mitt 🙂 Ikke minst hvor mye jeg savner de!!

Noen bilder fra tiden min i Sotra SK:

(det første er av søte Cecilie på en rodeo-okse på sommerfesten for laget – en liten hevn fordi hun la ut bilde av meg i sovende tilstand på facebook)

50 tanker om “GRATULERER SOTRA!!

  1. Vi feiret Kretsmesterskapet hos Anne i går, og mimret om gamle dager, dvs. vårsesongen og treningsleir og glykogenlager … ja og litt fortball og alt det som limer sammen denne fantastiske gjengen. Vi savner deg Ann Kristin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.