Treningsplaner uke 47

Da er jeg endelig i gang igjen med mer systematisk trening. Halsen er frisk og jeg er klar!! Uken før operasjonen gir meg inspirasjon til å fortsette å trene hardt mot målet – Birkebeinerrennet 2011. Du kan se den nevnte treningsuken her.

Denne uken skal jeg ha moderat belastning. Siden vi skal bort i helgen, må mesteparten av treningen gjøres i ukedagene, da jeg ikke vet om det blir så mye aktivitet lørdag og søndag. Her er mine planer:

Mandag: Styrketrening.

Tirsdag: Langtur på ca. 2 timer. Sirkeltrening på kveld.

Onsdag: Intervall økt.

Torsdag: Langtur på ca. 2 timer. Klatretrening (styrke) på kveld.

Fredag: Intervall økt.

Lørdag: Eneste som er sikkert er shopping på dagtid og dansing på kveldstid 🙂

Søndag: Fridag – lade opp til en enda hardere uke uken etter.

Har du lagt planer for treningsuka??

102 tanker om “Treningsplaner uke 47

 1. Blir helt imponert over hvor mye folk klarer å trene! 😀
  Det får uken min som var til å se pinglete ut, selv om det var en HARD uke for meg! Hehe.. 🙂

  Og du, jeg blir like lei meg hver gang jeg titter innom, og det ikke er noen nye innlegg 🙁 Men når sant skal sies, så er jeg her altfor ofte..

  Med andre ord: BLOGG MER!
  Klem 🙂

  • Hei Stine, og takk for det 🙂 Man må ta treningen på det nivået man er, den tiden man har tilgjengelig og etter den motivasjonen man har – og vær fornøyd med hva du får til – treningsuke 46 hos deg var jo kjempe bra!! Det er veldig hyggelig at du liker bloggen, kom gjerne med innspill på hva du ønsker mer om.. Går av og til litt tom for ideer, derfor blir det litt stille i blant. Og helgene er som regel travle – da blir bloggen nedprioritert. Ha en super uke Stine!! Klem 🙂

 2. Så absolutt! Men føler jeg også har forbedret meg mye 🙂 Og hvis det går fram, er jeg veldig fornøyd.

  Hmm, jeg har jo komet med et forslag om ungdommer/skolemat/kosthold. Senest istad, i klasserommet satt en kvisete kompis ved siden av mg og drakk cola og spise sjokoladeboller. Isjameg. Hehe… Han bare «er skyr og banan godt?» JA skrek jeg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.