Krem til kvelds

En av de hyggeligste tingene med å redusere karbohydratene og øke på fettet er at krem plutselig er lov! Altså det er sunt! Uten sukker selvsagt, men man har jo mange andre gode allternativer å søte med, så det er jo ikke noe problem. Vel.. I går tok vi nok litt av når det kom til kremen, for dette ble kveldsmate vår..

Varme jordbær med krem og kakaodryss, og en varm kakao med krem. Kremen inneholder kremfløte, sukrinmelis og vaniljepulver. Kakaoen er laget av lettmelk, yaconsirup, kakao og carob pulver.

Næringsinnhold (1,5 dl kremfløte, 2 dl lett melk og jordbær):

– Energi: 685 kcal.

– Karbohydrat: 24 g.

– Protein: 11 g.

– Fett: 60 g.

Vurdering: Dette er ikke en skikkelig kveldsmat etter min mening, men heller en gigantisk dessert. Våknet i dag med en veldig sult følelse, blir nok ikke hverdagskost dette. Føler det også veldig feil å spise så søte og gode ting som måltid. Heldigvis fikk vi en god treningtur i går før vi inntok dette, hehe 😉

50 tanker om “Krem til kvelds

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.