Ris

En dag i forrige uke fikk jeg en uventet opplevelse med ris. Til middag hadde vi litt lite grønnsaker, så jeg «gikk på en smell» og kokte en pakke med fullkornris – for å sikre meg nok energi til treningen på ettermiddagen. Til min store overraskelse var ikke ris like godt som forventet/ husket. Det ble bare 2 ss kokt ris til middagen og ferdig med det. Kjetil satt også igjen med samme «skuffende» følelse over risen som ikke levde opp til forventningene. Vi kommer nok til å bruke mer grønnsaker og ikke ris til de neste middagene 😉

103 tanker om “Ris

  1. I was more than happy to find this site. I wanted to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely loved every bit of it and I have you book marked to look at new information on your web site.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.