Cup renn nr 1

Idrettslaget mitt Markane IL, har siden jeg var liten (og gikk 800 m.) arragert 4 cup-renn i løpet av vintersesongen. I år var jeg med igjen, etter lang tids opphold. Og jeg kan si jeg virkelig fikk kjørt meg!! Jeg presset meg fra start til mål, ikke et sekund pause, og jeg hadde en veldig sprek «hare» som hjalp meg gjennom hele løypa.

Puls og fakta fra konkurransen:

Distanse: 5 km – klassisk.

Tidsbruk: 18:25

Gjennomsnittlig puls: 179 (!!!!)

Maksimal puls: 183

Kommentar: Sykt vondt!!! Presset meg til det ypperste – noe du kan se i kurven. I dag er det onsdagkveld – og jeg har fortsatt lit vondt i lungene. Jeg gruer meg til neste gang – men håper på en bedre tid! 😀

110 tanker om “Cup renn nr 1

  1. Tilbaketråkk: Cup renn nr 2 | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.