Gikk på en smell da vi ikke hadde mer fløte igjen..

Tenk så merkelig. Hadde du fortalt meg denne historien for 1/2 år siden hadde jeg ledd av deg. Jeg kjøpte en sjelden gang en fløteboks – kanskje 4 ganger i året. Men i dag var det fraværet av fløten som fikk «lasset til å velte». Frokost klokken 07:00 – en deilig hasselnøttsmoothie, etterfuglt av en kopp te. Den holdt meg mett lenge og konsentrasjonen på topp. Ved 11 tiden begynte jeg å tenke på en varm kopp med kakaokaffe – og gledet meg til lunsj når denne skulle inntas.. Men..

Kakaokaffe: 50/50 kaffe og fløte + en god del kakao og litt søtning. Sammen med nøtter er dette en god og næringsrik lunsj – kommer tilbake med næringsinnhold når jeg har alt jeg trenger og kan ta lekre bilder!

Til min store forskrekkelse..

En tom fløtepakke i vasken..

Med et hjertesukk måtte jeg finne et annet alternativ. Omelett ble løsningen, helt til..

..jeg stekte den på alt for varm plate, og den smakte ikke godt lenger. Bare 1/4 av omeletten ble med i magen min, resten gikk i søpla..

Etter et par timer med lesing var jeg sulten igjen. Hadde jo tross alt ikke fått i meg noe særlig til lunsj..

Brownie kulene som hadde fått stå siden forrige helg, ble nå borte på et sekund.

Sukk..

100 tanker om “Gikk på en smell da vi ikke hadde mer fløte igjen..

  1. Hehe. Så søt du er! Det er så ille når man går å drømmer om mat man skal lage, også går planene i grus! Blæh! Men smell og smell. Litt brownies kuler er fredags ettermiddag er vell ikke så altfor galt?! Ha en FIN helg! 🙂

    • Ja, en smell var kanskje å ta hardt i, men man føler seg ikke så «bra» når man spiser «godteri» (for meg er dette godteri!) i stedet for «skikkelig mat». Men verken dagen eller helgen ble ødelagt av den grunn 🙂 God helg Linn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.