EFFEKTIV TRENING – MØT OPP!

BLI SUNN INVITERAR TIL TRENING

Trening på leikeplassen ved Stryn kulturhus, 

LØRDAG 8. OKTOBER MELLOM KL 10:00 – 13:00 og

SØNDAG 9. OKTOBER MELLOM KL 11:00 – 14:00

GRATIS

Treninga er inspirert av Crossfit (tidligere blogginnlegg om Crossfit og CrossfitNorge sine hjemmesider). Dette er ei treningsform med fokus på funksjonelle bevegelsar, med høg intensitet. Riktig teknikk er viktig for å få mest mulig utbytte av treninga og unngå skade. Jeg vil derfor følge nøye med hver enkelt for sikker trening, og bidra med motivasjon til å yte maksimalt. På grunn av denne tette oppfølgingen har jeg lagt opp til at to og to trener sammen, det vil da for noen bli snakk om en konkurranse om beste tid. Treningen foregår fortløpende når det kommer folk, jeg vil være tilstede i det oppsatte tidsrommet. 

Treningen vil innebære litt oppvarming, gjennomgang av øvelsene, teknikk, deretter effektiv trening i ca 10 min per person. Det kan bli litt ventetid, men det er en underholdende treningsmetode, og muligheter for å heie hverandre frem. 🙂 

Dette er en god mulighet for de som ønsker å teste formen opp i mot foreldre, kamerat, veninne, kolega eller nabo. 

Dersom treningsformen får god oppslutning, håper jeg å starte en gruppe med noe lignende innhold som det vil bli disse dagene. Det er alltid fint med en tilbakemelding, så rop ut om det er noe som var bra/ ikke så bra – jeg ønsker å lære og utvikle meg og treningen!

DU MÅ GJERNE KOMME BEGGE DAGENE. Det vil bli ulik trening de forskjellige dagene med ulikt fokus. 

Lørdag inneholder styrke for bein og sete.

Søndag inneholder styrke for bryst, rygg og armer.

Begge dagene vil treningen legges opp til at den utføres svært effektiv, derfor vil også hjertepumpen slå noe fortere enn vanlig, og vi kan med det oppnå bedre utholdenhet.

5 tanker om “EFFEKTIV TRENING – MØT OPP!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.