BARN OG OVERVEKT; SKAL VI BARE SE PÅ..?

AFPT inviterer til gratis temakveld om barn og overvekt. Et veldig viktig tema, og jeg skulle gjerne vært der å deltatt i diskusjonen. Håper det er mange som kjenner sin besøkelsestid!!!

Klikk på bildet 🙂

58 tanker om “BARN OG OVERVEKT; SKAL VI BARE SE PÅ..?

    • Jeg vet ikke hvilken retning de tar, men jeg mener det er en svært viktig diskusjon og ta opp, uansett. Noe konklusjon tror jeg ikke de kan finne ut på denne kvelden, men at noe må gjøres kan man nok enes om. Vi kan ikke lenger bare se på; stakkars unger!!

  1. Helt enig. Det at man nå slankeopererer barn er en skremmende utvikling. Håper virkelig at det kommer noen på den temakvelden som skjønner hvor mye viktigere riktig kosthold er, enn å fortsette å høre på rådene til helsemyndigetene. For de vet vi hvertfall at ikke funker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.