WOD på Crossfit Trondheim

Har tatt turen innom Trondheim for å besøke min bror, da må det kombineres med en tur innom crossfit senteret i byen! (Crossfit trondheim) FOR en hærlig gjeng, BRA trøkk på trening og inspirerende omgivelser. Kan noen gi meg et crossfit gym i Stryn?? 🙂

Dagens WOD (Workout of the day)

TEAM: vi jobbet sammen to og to, og gjennomførte:

 • 50 push-ups
 • 20 kettlebell markløft
 • 30 pullups
 • 40 wallballs
 • 50 v-ups
 • 40 wallballs
 • 30 pullups
 • 30 kettlebell markløft
 • 50 push-ups

Ikke noe å si på humøret FØR treningen 🙂

 


Det var godt å legge seg ned etter endt økt.. Sliiiiiiten!!!

Mat etter trening: Kotelett av lamb, ris, smør og grønsaker.

62 tanker om “WOD på Crossfit Trondheim

 1. Tilbaketråkk: Sommerbilder |

 2. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.