Pannekaker av egg må jeg nok understreke. For dette er ikke som de tradisjonelle pannekakene jeg er oppvokst med. Disse er veldig sunne, letvindt og utrolig godt! Kan fungere som frokost, lunsj, kjapp middag eller kvelds, alt etter ønske og behov..
Inspirert av Lena Beatrice
Oppskrift..
- 12 egg
- 1 pk. fløte
- Fyll/ pålegg
- Evt. krydder, urter, salt og pepper.
Visp sammen og stek pannekaker. Jeg foretrekker å tilsette noe krydder, urter og salt for å få litt smak på det hele. Til pålegg kan alt brukes, her er noen ideer: smørost, philadelphia, rømme, hvitost, skinke, kylling, spekemat, røkelaks, slater, grønnsaker og urter.
Denne røren kan stå i kjøleskapet noen dager, og gir oss til sammen 10 små pannekaker.
Ikke så mye grønnsaker i dag, siden kjøleskapet nesten er tomt. Snart på tide å fylle opp.
Næringsinnhold pr. pannekake: (Røren delt på 10)
– Energi: 200 kcal
– Karbohydrat: 1 g.
– Protein: 9 g.
– Fett: 18 g.
NB! Merk deg at dette er en liten pannekake, stekepannen er på størrelse med den minste stekeplaten på komfyren. Her er heller ikke fyll/ pålegg regnet med.
pannekaker er og blir en favoritt!!! 😀
Tilbaketråkk: Dagens måltider | Blisunn
Tilbaketråkk: Tirsdag 16. november | Blisunn
Tilbaketråkk: Tirsdag 14.12 | Blisunn
Tilbaketråkk: Birkebeinerrennet om 1 UKE!! | Blisunn
Tilbaketråkk: Rå egg | Blisunn
Thinking like that shows an expert at work
Learning a ton from these neat articles.
Whoever edits and publishes these articles really knows what they’re doing.
Why does this have to be the ONLY reliable source? Oh well, gj!
Yo, that’s what’s up truthfully.
The purchases I make are entirely based on these articles.
God help me, I put aside a whole afternoon to figure this out.
Smart thinking – a clever way of looking at it.
Very informative blog. Great.