Påfyll under eksamen

Denne uka har jeg to eksamener. En var overstått på mandag, og en kommer litt senere i dag.. Under eksamen er jeg avhengig av kaldt vann og noe å bite i. Både for å roe nervene og for å sikre meg at jeg ikke går tom for energi. Ja, selv om det bare er 3timers eksamen, må jeg ha noe tilgjengelig. Jeg hater å gå tom, og jeg presterer ikke på tom mage. Dette har jeg erfart flere ganger både på treningsfronten og ellers. Daglige gjøremål blir til en uoverkommelig byrde om jeg må gjøre det på tom mage.. Derfor lager jeg meg fristende tallerkner til eksamen, så jeg sikrer meg næring og energi til hvert minutt av eksamen – kanskje er det det som utgjør den lille forskjellen fra C til B?? Eller fra B til A?? Hvem vet..

Dette er denne ukens eksamenssnacks..

Mandag(tilVenstre) ble det mange biter gulrøtter, en blanding av ubehandlede nøtter og noen godterikuler. Idag har jeg biter av kålrot, ananas og en blanding av ubehandlede nøtter. Og selvsagt mye vann til begge dagene!

58 tanker om “Påfyll under eksamen

  1. en utrolig bra blogg du har……kjempe mange gode ideer og tips jeg skal ta med meg i matlagingen….fine oppskrifter, uten for mye rare ingredienser. denne bloggen blir fast hos meg fra nå:)

    lykke til på eksamene:) leste du tok studiet over nett, hvor tar du da eksamene?:) hvis du sitter på rom med mange andre er det kanskje ikke et sjakktrekk å knaske på gulrøtter,…med tanke på andres konsentrasjon hehe;)

    • Takk for det Jeanette 🙂 Da er endelig eksamenene overstått. Tar utdanningen via Helsehøyskolen i Oslo. (se mer på http://www.encefalon.no/ om du vil) Har nå bare en oppgave og en eksamen igjen før jeg er ferdig – veldig deilig! Eksamenen tas hjemmenfra, så ingen problem med gulrot eller knasking, hehe.. Hadde nok ikke kunne hatt dette dersom jeg satt sammen med mange nei 🙂

  2. å så utrolig digg da….da nærmer du deg virkelig ferdig;) greit å vite at du studerer det også,da vet en liksom at du har peiling på det du skriver om;);) jeg studerer jus selv nå, men synes et sunt kosthold er veldig viktig og kunne tenkt meg ¨å lære mer om det. hvordan synes du arbeidsmengden på studiet er?er det mange oppgaver og mye som må gjøres:)?lykke til på den siste oppgaven og eksamen:)

  3. Hei! Droppet innom siden din mens jeg leser til eksamen, en utrolig fin blogg du har! Jeg studerer selv ernæring, og ble veldig imponert av den! Lykke til videre! 🙂

  4. 913654 320099Extremely greatest individuals messages are meant to charm allow honor toward groom and bride. Newbie speakers in front of excessive locations ought to generally our own gold colored dominate in presenting and public speaking, which is to be individual interests home. greatest man speach 992779

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.