2 timer og 43 minutter :-)

Da var skjærgårdsrittet unnagjort og jeg er veldig fornøyd. Alle forventningene ble innfridd, og jeg kom i mål på 2 timer og 43 min. Fant meg en god rygg tidlig i løpet, tusen takk Anne for hjelpen, et kjempe godt sammarbeid gjorde at vi begge smilte bredt når vi passerte målstreken. Det hadde blitt svært tungt å gjøre hele jobben alene i dagens motvind.

Ved mål ble det servert betasuppe og alle fikk en nydelig t-skjorte som minne. Det gjorde seg med litt varm mat etter en slik tur.

Det værste var nok å sette seg på sykkelen igjen, og tråkke seg hjemover. Totalt 105 km ble dermed tilbakelagt på sykkelsetet i dag. Er totalt utkjørt, så det blir spennende å se hvordan fotballtrening kl 19:30 blir mottatt av kroppen.

57 tanker om “2 timer og 43 minutter :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.