Dagens lunsj

Siden jeg er tidlig oppe, blir det også tidlig lunsj. Jeg har lenge hatt «lyst til å like» cottage cheese, men det er noe med smak/konsistens jeg ikke får til å stemme. I dag tenkte jeg skulle prøve meg igjen, og det ble faktisk ikke så værst.

Min cottage cheese blanding bestod av:

  • 2 ss. cottage cheese
  • 80 g. skinke (picnicskinke fra Stabburet)
  • Krydder; salt, pepper, paprika, korriander

Sammen med en liten fullkorn tortilla, ruccolasalat og cherrytomat ble det en god lunsj. Et stor glass med skummet melk og kiwi hører også med.

Litt fakta om Cottage cheese:

Cottage cheese er en mager ferskost som er svært rik på proteiner. Den er godt egnet i bakst, på brødskiven, som paifyll, i lasagne, med salaten, som dessert eller den kan spises akkurat som den er, rett fra boksen.

Næringsinnhold pr. 100 g.

Energi: 96 kcal.

Karbohydrat: 1,5 g.

Protein: 13 g.

Fett: 4,3 g.

(Bildet er hentet fra tines hjemmesider)

102 tanker om “Dagens lunsj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.