Busstur

I går tilbrakte jeg 7 timer på buss. Fra øst til vest – hjem til fagre Stryn. Når man skal sitte stille så lenge MÅ man ha med seg god underholdning for å få timene til å gå litt fortere. Jeg kjøpte den nye boken av Trine Berg og Sara Chacko «Super mat», spennende lesning i forhold til eksamensnotatene som jeg også hadde med i vesken.

Timene gikk veldig fort, og før jeg var ute av siste tunnelen på Strynefjellet var jeg ferdig med boken. Jeg vil anbefale alle som er interessert eller bare nysgjerrig på supermat å lese denne. Jeg skal hvertfall teste ut noe av de deilige oppskriftene som følger med boken. Frokost smoothie og sjokolade er noe av de første som skal testes ut. Følg med, så skal jeg oppdatere dere om resultatet 🙂

Nøtter, tyggis, bok og eksamensnotater var noe av det som ble med i vesken på bussturen.

102 tanker om “Busstur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.