Hverdag igjen..

Etter en fin 17. mai feiring er det tilbake til hverdagen igjen. Det var lite av både mat og drikke i leiligheten, så det ble en lang handleliste før vi dro på butikken. Det var 40 % på alt frukt og grønt på coop, så det ble en del av det.

Her er noe av dagens fangst:

De to siste bildene er fra helsekostbutikken. Jeg testet ut «hjemmelaget råsjokolade» og «super syltetøy». Resultatet kommer under.

Mye rot underveis..

Slik så sjokoladen ut før den kom i kjøleskapet. De til høyre fikk en litt mer flytende konsistens. Kommer tilbake til resultatet..

Syltetøyet ble kjempegodt!! Jeg fant oppskriften i boken «SUPERMAT» som jeg nevnte tidligere. Dette syltetøyet består av gojibær, frosne bringbær og lønnesirup. Skulle være agavesirup, men de hadde de ikke på helsekostbutikken. Smakte deilig. Det ble da knekkebrød med syltetøy til kvelds. mmm 🙂

Jeg fikk meg også en god treningstur i dag, min første på en uke siden en kraftig forkjølelse har satt en stopper for aktivitet. Deilig å være igang igjen 🙂

57 tanker om “Hverdag igjen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.