Langhelgen i Oslo

Helgen i Oslo har gått rasende fort, nå er det på tide med et lite tilbakeblikk om de eventuelle utfordringene jeg skrev om i et tidligere innlegg. Å planlegge mat (spesiellt middag) for en 12- og en 8 åring er ikke hverdags for meg, men vi ordnet det slik at alle ble fornøyd 🙂

Her er det fullkornspagetti, tomatsaus og en blanding av karbonadedeig og masse grønnsaker.

Så ble det kyllingsalat til lunsj torsdagen:

Og laks til middag, med ris, blomkål, brokkoli og raspet gullerot. Hadde også rømme og en saus til. (her kan man bruke kesam som er litt sunnere!)

I går lagde vi pizza. Da fikk jeg besøk av min veninne, Gunn og jeg ble for opptatt av å sladre om alt som hadde skjedd siden sist vi møttes at det ikke ble tatt noe bilder. Men pizzaen var kjempegod. Vi lagde tre pizzaer, en til hver smak så ble alle riktig så fornøyde!

Siden en forkjølelse med alt det innebærer har satt en stopper for det meste av fysisk aktivitet, ble det en ganske rolig helg. Onsdagen ble det riktig nok en gåtur og noen styrkeøvelser i en park, og en «fotballkamp» på gresset ut på kvelden. Alt i alt har det vært en super helg med jentene 🙂 Nå venter 7 timer på buss til Stryn..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.