Styrketrening

Etter en lat start på lørdagen var det på tide å gjøre noe fornuftig. Med et kne som trenger litt hvile om dagen, ble det ikke noe løping eller trening av den slag, men heller litt styrketrening for resten av kroppen. Jeg fant frem det jeg hadde av treningsutstyr, blader og bøker som inspirerer og min splitter nye iphone som spilte musikk, så var det klart for litt «work-out» 🙂

Noen av øvelsene som ble gjennomført:

– Armhevinger

– «Dips»

– Trening av skulder (har ikke noe navn på øvelsen)

– «The hundred» (mage trening)

– Trening for skrå magemuskler som på bildet

– Ryggløft

– Planken

Og noe greier til som jeg prøvde meg på, med ulikt hell 😉

Solen steikte, så jeg rakk akkurat å bli svett før jeg følte meg ferdig. 40 min gjorde susen på en ellers lat lørdag! I morgen skal jeg prøve meg på en joggetur å kjenne på tilstanden til kneet før det braker løs med fotballkamp på mandag igjen.

Blader og bøker inspirerer til trening og til nye øvelser. Det er viktig å variere øvelsene for å merke fremgang!! Og etterpå ble det en deilig smoothie av mango, eple, yoghurt og juice. Himmelsk!

Ha en sporty helg!

153 tanker om “Styrketrening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.