4 brødskiver med sjokopålegg!!

Min normale måltidsrytme består av 6 måltider for dag. Frokost, lunsj, middag, kvelds og to mellommåltider. Jeg spiser alltid til faste tider da kroppen fungerer best med jevnt inntak av energi og næring. I dag derimot slurvet jeg og gikk på en kjempesmell!!

Fast bestemt på å gjøre ferdig et slitsomt tema (ateroskleroseprosessen!!»¤%*#!) ble klokken mer en 12 før jeg var klar til å spise lunsj. Dette er altså 1 time etter vanlig lunsj for meg. Og gjett om kroppen min merket det.. Den skrek høylytt etter mat – noe som medførte at jeg ikke kunne få energi fort nok inn, og jeg tok det første og beste jeg fant.. Det endte opp med 4 brødskiver med sjokopålegg!!! Til vanlig spiser jeg en omelett og noen tynne knekkebrød eller to brødskiver med fornuftig pålegg, men i dag ble det altså av et helt annet slag..

Jeg hadde selvsagt ikke tenkt å blogge om dette, så det ble ikke noe bilder, men min kjære mente at jeg burde belyse denne siden av meg selv også.. Noe jeg forsåvidt er enig i. Jeg er overhode ikke redd for at disse brødskivene skal føre til vektøkning eller at jeg ikke klarer å holde meg sunn lenger.. Tvert i mot merket jeg virkelig hvor viktig det er for meg å spise ofte nok, og jevnt. Det er jo litt oppsiktsvekkende at bare ved å utsette lunsjen 1 time, inntok jeg dobbelt så mye som jeg pleier..

Ikke spesielt inspirerende eller motiverende innlegg, men jeg synes det er greit å belyse denne siden av meg også.. Jeg tenker fremover og tar lærdom! En ting er sikkert; i morgen spiser jeg lunsj før kl 11!! 🙂

96 tanker om “4 brødskiver med sjokopålegg!!

  1. bra at du tar opp det her også, å skrive om kosthold handla jo om det man ikkje skal spise også. det e berre bra at du lar andre lære av dine egne «feil». likte det her innlegget eg, så ikkje tenk at det ikkje e motiverande 🙂

  2. D her va godt å høyr Ann Kristin! 🙂 Trudd ikke dåkk ha sjokkispålegg inni skapet eg… lika å sjå den her siå og! 😀
    Eg ska forresten bære sei d, at du har inspirert meg masssse me bloggen din. Eg les ailt du legg ut, og lær mykji nytt og nyttig. Men eg klara nok ikke å bi like sunn som dåkk e, men e fornøyd me at vi har gjort litt! Lørdagssnopet får fortsatt vær med oss…. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.