Morgenstund har gull i munn..

Riktignok var jeg ikke oppe før 08:30, men for å være søndag var det tidlig nok. Det føltes ihvertfall som om jeg var den eneste som var våken i skogen, sammen med fuglene, og det var en deilig følelse det.. Det ble en rolig joggetur på 50 min. Til sjenet og gjennom juletreskogen for de som er kjent i nærområdet mitt 🙂 Et glass melk før løpeturen ble inntatt, resten av frokosten etter en god uttøying. Har en legg som ikke er med meg for tiden – føles som en klump som ikke løsner, så håper det hjelper med litt tøy og bøy!


Deilig med frokost ute i solen etter endt trening. Det ble en bringbær smoothie, en brødskive med leverpostei og en neve mandler. Jeg velger Vita hjertego’ sin leverpostei, denne inneholder sunt fett og er kjempegod på smak!

Der finnes også en mager variant av denne. Jeg synes ikke den er så god på smak, så derfor blir ikke den nyttet av meg. For de som ønsker vektreduksjon eller er ekstra påpasselig med kaloriinntaket kan den magre varianten være nyttig.

2 tanker om “Morgenstund har gull i munn..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.