Fremgang

Dagens morgenøkt var en skikkelig opptur!! 😀 Mandag morning fra 0700 til 0815 er det styrketrening, denne rutinen har jeg holdt på i ca. 1/2 år, med noen unntak innimellom. Jeg trener også styrke hjemme flere dager i uken, men det blir mer etter hva dagsformen tilsier. Tilbake til dagens økt: Jeg er 5 – 10 kg. sterkere på samtlige øvelser for overkropp siden start. De som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er noe muskelbunt, så jeg har nok fortsatt mye å gå på på styrken – men det er ihvertfall et sted å begynne! 🙂

Har skrevet er innlegg om mandagsrutinen min tidligere, her kan dere se noen av øvelsene jeg nytter når jeg trener hjemme.

Når det gjelder ben er det ikke så mye fremgang her – tror jeg. Jeg trener forholdsvis mye kondisjonstrening med fotball, sykling og jogging, så det blir ikke så mye tung styrketrening på beina. Jeg sliter også med kramper i leggene for tiden, så mitt forsøk på å trene ben endte med kramper i dag. Nedtur.. Men i dag gleder jeg meg over siste økt på Sprek og blid- Ågotnes før vi flytter. Jeg kan stolt fortsette å tøffe meg for kjæresten over de «store» musklene mine – selv om han fortsatt ler av meg.

Her er noen bilder av meg i aksjon, kanskje de kan motivere deg til litt styrketrening?? 🙂


52 tanker om “Fremgang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.