Full-fart-middag

Et måltid på under 10 min. Ble en kombinert middag/ kvelds for min del. Her er det opp til fantasi og tilgjengelighet å variere retten etter smak og behag. Jeg likte den kjempegodt 🙂

Ingredienser:

– Ferdigkokte poteter (rester)

– Piknick skinke (Stabburet)

– Asparges

– Tomat

– Mais

– Kvitløk

– Salt, pepper, persille og chili krydder

– Lett rømme

Startet med å steke asparges og tomat til de var gyldne. Puttet så i resten av ingrediensene unntatt rømmen. Rømmen vendte jeg inn mot slutten. Fiks ferdig, server 🙂

43 tanker om “Full-fart-middag

  1. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog centered on the same information you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

  2. sier:7 t tidforskjell lager sine ulemper, helgene er det lettere:) Ja, ble faktisk nærvøs der jeg satt i taxien, men det hadde nok uansett ordnet seg. 🙂 Vi “sees” i helgen, har enda ingen planer, hihi:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.