Helg

Helgene går som alt annet man liker, alt for fort..

Lørdagskvelden ble noe utenom det vanlige, men en veldig vellykket kveld med gode venner.

Klatring og grilling på beachen (et klatrefelt mellom Stryn og Loen). Mange ruter både for nybegynnere og erfarne. Vi var mest nybegynnere, med en erfaren og dyktig klatrer. Godt å ha med en som kan dette når man er litt usikker selv.

Litt vanskelig å se at det er noen i veggen, men det er faktisk meg på vei opp til toppen 🙂 Fantastisk!!

På toppen etter å ha ledet nesten hele ruten!

Endre i aksjon. Dyktig klatrer og instruktør!! Takk for hjelpa 🙂

Grilling og kos under klatreveggen. (På bildet er Henning og Kjetil) Ble ikke den sunneste maten, men siden det er lørdag er det ok. Hjemmelaget potetsalat var selvsagt et av tilbehøret. Oppskrift og omtale om den finner dere her. Koste oss også med litt nøtter og annet snacks 🙂

Søndag ble det en tur til Geiranger. Her syklet vi ørneveien, som består av mange svinger og bratte bakker. Jeg, Kjetil, Henning og Endre tok turen og tilbakela ca 1200 høydemeter i løpet av 3 timer på sykkelsetet.

Ganske heftige svinger. Vi syklet opp her og ned på andre siden, så tilbake igjen.

For de som ikke har vært i Geiranger før vil jeg anbefale et besøk her. Koslig turist plass, med en fantastisk natur på alle kanter! Vi spiste middag her før vi vendte nasen hjemmover. Dette ble en svært positiv opplevelse av en kjøpt hamburger:

Hamburgeren så og føltes hjemmelaget ut. Et stort kjøttstykke, brød som virket noe grovere enn det man vanligvis får servert, litt salat og ovnsbakt potet. Der var også en tomatsaus på burgeren, dette var et utmerket valg fremfor de fete dressingene som ofte følger med. Eneste jeg hadde å utsette på de var mengden med salat – her kunne de vært litt mer rause. Jeg tok av «topplokket» og spiste meg god og mett av resten 🙂

Det ble også en is til dessert. Følte vi hadde fortjent det etter 3 timer blodslit. Jeg valgte denne isen, og ble igjen svært positivt overrasket!

Smaker frisk pære. Består for det meste av vann og sukker. Inneholder derfor ikke så mange kalorier, men heller ingen nyttige næringsstoffer.

Næringsinnhold i Snakebite isen:

– Energi: 52 kcal.

– Karbohydrat: 12,7 g.

– Protein: 0,3 g.

– Fett: 0 g.

Kilde til informasjon: Henning Olsen

50 tanker om “Helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.