Hverdagen

Hverdagen kom brått på meg denne gangen. Mandag fikk jeg et signal om at sommerjobben var i boks, og jeg startet allerede tirsdag. Jobben har jeg gjort før så det var ikke så mye nytt, men siden jeg er vant med å sitte forran pcen å lese, ble det en hard overgang når jeg skulle stå og gå hele dagen.. Viktig med gode sko!! 🙂

Det er faktisk da jeg startet i denne jobben første gang for litt over 2 år siden at måltidsrytmen min ble som den ble. Her startet vi arbeidsdagen kl 07:00, felles lunsj kl 11:00 og ferdig med arbeidsdagen kl 15:00. Altså blir det frokost ca 06:30, mellommåltid 09:45, lunsj 11:00, (mellommåltid 15:00), middag 16:00, kvelds etter trening en gang. Dette passer utmerket for meg – og har holdt på det siden 🙂

I dag var jeg tidlig nok oppe til å lage meg en skikkelig god lunsj. Salat med skinke, ost, egg, pinjekjerner, tomat, agurk og ruccola. Mmm:) Så et eple en en kopp te.

105 tanker om “Hverdagen

    • Så utrulig hyggelig å høre! Skal virkelig blogge mer når jeg får tid til overs, går i ett med flytting – komme i orden, jobbing og selvsagt trening.. Men det kommer, det kommer – heng med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.