Trening på ferie

Når det er ferie så er det ferie – også for meg. Men det betyr ikke at jeg kutter ut treningen helt.. For meg er aktivitet og trening viktig for trivsel og velvære, derfor ble det også tid til noen treningsøkter i Hellas. Det ble riktignok ikke like mye eller effektiv som den treningen jeg gjør hjemme, men nok til å føle at kroppen ikke dovnet helt bort.

Langtur til den høyeste toppen (på ca. 600 moh!) Vi brukte bena fra hotelldøren til toppen, og ned igjen og fikk oss en lang og fin tur på 3 timer. I solsteiken ble det mye svetting, og en del drikke pauser.

Tommelen opp for slik utsikt 🙂

I disse svingene drømte Kjetil om å ha en sykkel.

Vår andre økt (dagen etter altså!) bestod av 20 min jogging/ rask gange, 20 min styrketrening på hotellrommet og 20 min svømming. Enkelt og greit i sommervarmen:)

Vi fant oss også en svært krevende sti å klatre oppover i fjellsiden i, og dette ble treningen 3 av dagene i Hellas. Opp og ned tok oss i overkant av 1 time – en veldig god økt hvor vi virkelig fikk opp puls og kjente på melkesyren i bena!

SYRE, SYRE og atter SYRE!!!

Svingene vi sprang i..

Vi fikk oss også en båttur til den aktive vulkanen som tok oss ca. 20 min å gå opp på. Nok til å svette fra seg litt og holde liv i kroppen. I tillegg ble det noen svømme økter innimellom solingen 🙂 Hærlig – Hærlig!

På Nea Kamena – den aktive vulkanen.

Snorkling i middelhavet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.