Fridag

I dag har jeg innvilget meg en fridag. Er sliten i hodet etter en lærerik helg. Føler meg nesten «miljøskadet» da jeg sitter å tenker på utspring, feste, sagitalplanet, muskler, coaching og mye mye mer!! Men spennende er det, og det ligger mye pugging fremfor meg til eksamen den 23. september. Liker tanken på at jeg er på vei til å bli personlig trener 🙂

Ble en treg start på dagen i dag, så nå inntar jeg morgen-tekoppen min..

Den nye teen min og meg på 11 års bursdagen min, hehe 😉

I dag blir det en dag akkurat etter mine premisser – jeg har nemlig bursdag 🙂 Jeg skal forsøke meg på en treningstur igjen, noe jeg ikke har gjort på to uker. Har fortsatt smerter i rygg/ribben, men må ut å prøve igjen i dag – er inspirert til mer trening etter helgen!! Senere blir det nok en god middag og kanskje en liten feiring..

Jeg kommer tilbake med mer blogging senere i dag og utover i uken – mer oppdatert enn de siste dagene, det lover jeg 🙂

104 tanker om “Fridag

  1. Hei!
    Vurderer og ta det personlig trener kurset på NIH jeg også. Var derfor litt nyskjerrig på om du var fornøyd så langt? Bestilte du pensum fra NIH?
    Ellers takk for en inspirerende og sunn blogg til forskjell fra mange av de andre fanatiske trening og kostholdsbloggene på nettet.

    • Hei friskus. Jeg er kjempefornøyd med grunnkurset. Mange bra forelesere og mye interessant og lære! Jeg har printet ut pensum selv, og man får mange gode power point presentasjoner fra forelesningene. I tillegg har jeg en anatomi og treningslære bok fra før av, så dette trengte jeg ikke kjøpe nytt. Hyggelig at du finner inspirasjon i bloggen 🙂

  2. Hei! Har bare lyst til å takke deg for en kjempe inspirerende blogg. Du er virkelig dyktig på det du driver med, og gir meg virkelig lysten på en sunn hverdag. Høydepunkt når jeg ser et nytt innlegg på bloggen din, god inspirasjon i treningstips og oppskrifter. Tusen takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.