Helgen min

Etter fredagens fall har helgen min vært alt annet enn sunn og aktiv.

– Jeg har unngått alt som innebærer fysisk aktivitet – har holdt meg på soffaen for det meste.

– Dårlig matlyst har ført til bare 2-3 måltider for dag.

– Jeg har «trøstespist».

– Jeg har spist store doser med ibux for å dempe smerten.

– Jeg har sett på fotballkamp – fra tribunen 🙁 (skulle jo egentlig spille selv..)

En ting har jeg gjort riktig: Jeg har planlagt middagsuken. Riktignok drar jeg til Oslo på onsdag om formen tillater det, men som jeg tidligere nevnte er planlegging viktig – og kanskje kan planen min brukes av mamma når jeg er borte (siden vi bor under samme tak for øyeblikket)?

Jeg holder meg mye på soffaen i dag også, men skal prøve å få lest litt alikavel. Håper du har en fin start på en ny uke 🙂

146 tanker om “Helgen min

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.