Uflaks

Strompleguri eller kløne om du vill.. Jeg falt ned trappen i dag, og slo meg skikkelig!!! Lå i flere minutter å vrei meg i smerte før jeg kom meg opp igjen den trappen jeg falt ned. Så ble det en tur til legen når min kjære kom hjem. I det legen roper opp navnet mitt på venterommet, triller tårene mens jeg kaver meg opp i stående stilling..  Utrolig flaut, men klarte faktisk ikke å bry meg der og da..

Noen forslåtte ribbein og muskler, en hoven og stiv albue, samt en «donalkul» i bakhodet – ja, det blir nok en rolig helg på meg.

Kjetil laget middag til meg, og jeg fikk pistasj is til dessert som «plaster på såret».

Ikke spesielt fresh, men formen er ok så lenge jeg sitter i samme stilling med så lav puls så mulig.

Prøver å blogge mer i løpet av helgen, ha en fin helg så lenge 🙂

49 tanker om “Uflaks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.