Hønemor

Egg-forbruket vårt har vært skyhøyt den siste tiden.. Vi bruker egg i frokostsmoothie, omelett, vafler og lapper, i tillegg til vanlige kokte eller stekte egg. Dette førte til en tanke om å skaffe seg egne høner, og tanker/drømmer blir til virkelighet; nå går det 6 trippende høner i fjøset!  Det blir ikke før i oktober de legger egg (sier de som har peiling), så her er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente i spenning.

Egg er næringsrike og en god kilde til protein og mange nødvendige vitaminer, les mer fakta om egg her.

106 tanker om “Hønemor

  1. Eigne høner er gull! Eg klarar meg med svigermor sine – no stress, berre å komme å hente egg ved behov 🙂 Ellers trur eg vi hadde fått rare blikk om vi hadde hatt høner uti hagen på rekkehuset vårt, midt i byggefeltet i Stryn 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.