Hva skjer??

Jeg må revurdere treningsrutinene mine.. Føler jeg gjør noe feil, siden kroppen stadig vekk verker her og der og jeg ikke ser noe fremgang.. Er det for mye/lite trening? For slapp/hard trening? Eller for lite hvile? For lite variasjon? Hvor vil jeg egentlig med treningen?

Dette er tanker jeg sliter med i dag etter en dårlig treningsøkt. Planla intervaller: 8 x 2 min arbeid, 1 min pause. Dette gikk bra til jeg kom halvvegs, da orket jeg ikke mer og hadde vondt både her og der. Sånn vondt som man ikke skal ha. For jeg vet at det gjør vondt å presse seg, men den følelsen kjenner jeg godt igjen. Og i dag var det ikke sånn.

Gleder meg til å få mer kunnskap innen trening. Men til den tid får jeg prøve meg litt fram med den kunnskapen jeg har sammen med sunn fornuft! Skal lage nye planer og sette meg spesifikke mål fremmover – du får en oppdatering senere 🙂

Nå skal jeg nyte min fargerike lunsj – litt senere enn vanlig..

155 tanker om “Hva skjer??

 1. Det som først slår meg er at du trener absolutt FOR MYE! Du trener flere dager 2 ganger om dagen(i følge planen). Greit er det, men uten en eneste dag til restitusjon så blir dette trening mot sin hensikt. Hva trener du mot? Jeg ser ikke behovet for å trene styrke på morgenen, for så å gå på fotballtrening. Hvorfor? Hva er målet med dette? Slik må man tenke. Det er lett å bli for ivrig. Mange kjenner seg nok igjen i det! En slik treningsmengde krever MYE mat og hvile. Jeg har en-to fridager, spiser 3200 kcal om dagen og jeg er «aktiv» idrettsutdøver. Kvalitet over kvantitet! Lykke til 🙂 (At du har litt vondt kan jo kanskje komme av den skaden du pådro deg da??)

 2. Hei!

  Ville bare du skulle vite at jeg er innom her kanskje 5-10 ganger DAGLIG! Finner så mye nyttig og inspirerende her 🙂

  Blogg så ofte du kan 😀 elsker for eks. når du legger ut oppskrifter med næringsinnhold, forteller om div matvarer – om de er sunne..osv!

  Jeg har sett på noen bilder at du trener med pulsklokke. Kan du ikke legge ut resultatet etter noen treningsøkter? 🙂 Jeg synes det er litt spennende, spesielt når jeg driver å blir kjent med min egen! 🙂

  • Hei Stine! Tusen takk- veldig hyggelig å høre 🙂 Og takk for tipsene om hva du liker å lese om, det skal jeg ta med meg videre.. Ang. pulsklokken så kan jeg prøve å legge ut noen kurver og tall etter hvert ja, så heng med, det kommer mye mye mer 🙂 Lykke til med treningen!!

 3. Tilbaketråkk: Søskenduellen « Bli sunn

 4. 982334 823336Good read, I just passed this onto a colleague who was performing some research on that. And he truly bought me lunch as I located it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch! 977581

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.