Søskenduellen

Etter et lite hjertesukk på onsdag, har jeg prøvd å legge en plan for treningen fremmover. Ikke alt er klart, men målet er ihvertfall satt:

BIRKEBEINERRENNET 2011


Og ikke minst: Bedre tid enn broren min, Ole Morten!! (Han gikk i fjor og et to år eldre enn meg – best å ha unnskyldningene i orden, hehe!)

Dette er altså 54 km på langrenn, klassisk stil. Rennet går fra Rena til birkebeineren skistadion i Lillehammer. Les mer om rennet her.

Kommer mer om trening og duellen etter hvert, håper du heier på meg! 🙂

VS.

173 tanker om “Søskenduellen

 1. Det er lov å prøve seg, men her vil du nok komme til kort! 🙂

  Ser påmeldingen starter 4.november. Det må vi prøve å huske sann at vi får billetter. I fjor gikk det noen uker før billettene var utsolgte, men best å være tidlig ute uansett.

  Vi bør også gå et seeding ren for å ikke måtte starte alt for langt bak. Jeg satser på å gå Stenfjellrunden i år og. I fjord gikk rennet 6. februar, tipper det blir på ca samme tidspunkt i år. Du og Kjetil får komme ned til Lillehammer så får vi testet hvordan formen liggerann 🙂

 2. Andre rulleskituren i år. Har en kompis som har to par så vi har trent sammen. Fikk litt ekstra motivasjon nå, så det blir ny rulleskitur på tirsdag 🙂

 3. Tilbaketråkk: Treningsuke 38 « Bli sunn

 4. Tilbaketråkk: Treningsplaner | Blisunn

 5. Tilbaketråkk: Treningsplaner uke 47 | Blisunn

 6. Tilbaketråkk: Noen sporty øyeblikk fra 2010 | Blisunn

 7. Tilbaketråkk: Birkebeinerrennet om 1 UKE!! | Blisunn

 8. Tilbaketråkk: Birkebeinerrennet 2011: FULLFØRT! | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.