Bit for bit

En pinneis til kvelds. Etter å ha forsøkt med både yoghurt og spagetti ble det faktisk en lollipop. Bit for bit gikk den så vidt ned. Matlyst og evne til å spise er veldig redusert for tiden.. Det blir derfor viktigere å få i seg noe i stedet for å fokusere så mye på hva.

111 tanker om “Bit for bit

  1. Saftis spiste jeg også mye av da jeg var så kvalm i begynnelsen av svangerskapet. Alt kom bare rett opp igjen, så da måtte jeg bare få i meg noe. Saftis er tross alt bedre enn ingenting. 🙂

    Ps. dersom du skal prøve å lage en litt sunnere kake igjen snart, kan du jo prøve å søte den med moset frukt (babymat). F.eks. Hipp sin frukt med fullkorn. Fant en oppskrift på nettet med dette i, akkurat den var jo ikke så sunn, men kanskje en variant? 🙂

    God bedring 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.